LOCATII REPATRIERE

LOCATII REPATRIERE

Repatrieri persoane decedate din urmatoarele tari: Italia, Anglia, Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia, Irlanda, Spania, Bulgaria, Grecia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, Australia, etc.

 

Experienta noastra este un foarte mare avantaj si putem rezolva rapid aproape orice situatie poate interveni. Avem puncte de lucru in 5 locatii, sediul principal fiind in orasul Radauti din judetul Suceava. GARANTAT 100% putem rezolva cazul dumneavoastra, indiferent de cat de complicat sau de complex ar fi. Inclusiv daca exista probleme financiare, noi putem gasi o solutie pentru dumneavoastra. Mai mult de atat: avem o echipa de psihologi care va pot oferi asistenta si consiliere in cazul in care suferinta este una extrem de dureroasa si va doriti ajutor de specialitate. Noi va putem fi alaturi ca niste adevarati prieteni si nu doar ca o firma de servicii funerare.

FORMULAR CONTACT

Va sunam noi imediat, daca ne trimiteti datele de contact. Doriti sa faceti o repatriere?

  *Va rugam sa completati corect numarul de telefon, cu tot cu prefix, pentru a va putea contacta chiar acum.

  Repatrieri persoane decedate, in timp foarte scurt, din orice tara din Uniunea Europeana. Preturile pe care le practicam sunt mici si va garantam un serviciu complet: transport, sicriu, documente, ajutor inmormantare, ajutor organizare parastas, asistenta psihologica.

   

  Ne dorim foarte mult sa intelegeti faptul ca noi chiar va ajutam sa faceti repatrierea persoanei decedate la un cost redus. Puteti gasi in pagina de RECENZII CLIENTI, detalii suplimentare despre noi si despre felul in care acordam atentie fiecarui caz in parte. Contactati-ne chiar ACUM telefonic sau prin formularul de contact alaturat.

  NON-STOP

  Aveti nevoie de un serviciu de repatrieri persoane decedate? Ne puteti contacta chiar acum telefonic sau pe WhatsApp:

   

  Tel: +39 366 459 1826
  Tel: +4 0755 477 217
  Email: info@tofan.eu

   

  *Daca doriti sa revenim noi telefonic, completati formularul alaturat si va sunam imediat. Suntem disponibili NON-STOP pentru repatrieri internationale.