PRETURI REPATRIERE

Costul unei repatrieri

Pentru a realiza repatrierea unei persoane decedate, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: tara de preluare, tara de destinatie, distanta parcursa, locatia in care se afla persoana decedata (spital, localitate, etc.). Depinde foarte mult inclusiv de comuna (orasul) din care preluam trupul neinsufletit, deoarece in Italia de exemplu in zona de Nord, sunt costuri diferite pentru intocmirea documentelor, fata de zona de Sud. Sau daca discutam despre Anglia, Germania, Elvetia, legile fiecarei tari ne impun costuri suplimentare de preluare si de tranzitare. Trebuie sa intelegeti un lucru: REPATRIERI TOFAN va va oferi intotdeauna o varianta de transport convenabila, deoarece in toti acesti ani, am reusit sa devenim foarte apreciati pentru felul in care noi tratam fiecare caz in parte. Va multumim din tot sufletul ca alegeti serviciile noastre si va rugam sa aveti incredere in noi. Avem masini de transport moderne, care asigura conditii optime de repatriere persoane decedate. Contactati-ne chiar acum, fiindca veti fi foarte multumiti de colaborare! Imediat cum documentele de transport vor fi gata, vom prelua sicriul si il vom transporta la destinatie. Echipa REPATRIERI TOFAN va comunica cu dumneavoastra absolut toate detaliile si veti simti ca suntem ca niste prieteni si nu doar o firma de servicii funerare.

Care este pretul real?

Pretul real al unei repatrieri porneste de la 1500 de euro si poate ajunge pana la 4000 de euro. Spunem acest lucru fiindca in anumite conditii, familia ne solicita sprijin suplimentar, cum ar fi: asistenta psihologica, organizarea parastasului, deshumare, etc. Fiecare transport funerar este unic, nu va putem spune un pret fix fara sa cunoastem detalii complete. Sunt familii care de exemplu ne solicita un sicriu de LUX, automat costurile difera. Sau sunt momente cand din cauza unor probleme la partea de documente, este necesar sa muncim cateva zile doar pentru a intocmi actele de transport. Un lucru este sigur: vom face tot ce putem ca sa aducem acasa persoana decedata, in cel mai scurt timp. Noi onoram toate transporturile in timp foarte scurt, dar dupa cum v-am spus, sunt multi factori care influenteaza viteza noastra de reactie si de a rezolva cazul. Plata serviciilor de repatrieri funerare internationale, se face cu avans 30% si apoi restul la preluare, cand ajungem la destinatie. De multe ori am negociat si am oferit discount, drept urmare in pagina de recenzii, puteti gasi videoclipuri in care familii ale persoanelor decedate, vorbesc despre cat de mult a contat ajutorul pe care noi l-am oferit. Suntem fericiti ca in momente dificile, putem fi un sprijin de foarte mare incredere. Va intelegem si va vom fi alaturi mereu!

REDUCERE 5%

Luna aceasta va oferim o reducere de 5% la intocmirea documentelor, pentru transportul funerar din oricare din tarile: Italia, Germania, Anglia, Franta, Austria, Elvetia, Slovacia, Cehia, Belgia, Olanda. Suntem alaturi de dumneavoastra!