RECENZII CLIENTI

Cine suntem noi?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

REPATRIERI TOFAN este o firma de servicii funerare cu sediul principal in orasul Radauti – Judet Suceava (Romania). Avem alte 4 sedii secundare, in: ITALIA (Milano) – Germania (Essen) – Anglia (Londra) – Bucuresti (sector 1). Suntem o firma cu experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare si ne ocupam de transport funerar international la nivel mondial. Efectuam servicii de repatriere inclusiv din: Statele Unite ale Americii si din Australia.

De ce sa aveti incredere?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Va recomandam sa aveti incredere in serviciile noastre, prin prisma faptului ca va putem raspunde la orice intrebare ne adresati. Avem colaborari in toata Uniunea Europeana si seriozitatea pe care o inspiram datorita experientei noastre, ne ajuta de fiecare data sa rezolvam foarte rapid, orice situatie dificila ar aparea in cazul unui transport funerar. Puteti conta pe serviciile noastre la orice ora, din orice tara aveti nevoie. Contactati-ne chiar acum!

Repatrieri persoane decedate, in timp foarte scurt, din orice tara din Uniunea Europeana. Va garantam un serviciu complet: transport, sicriu, documente, ajutor inmormantare, ajutor organizare parastas, asistenta psihologica.

 

Ne dorim foarte mult sa intelegeti faptul ca noi chiar va ajutam sa faceti repatrierea persoanei decedate la un cost redus. Puteti gasi in pagina de RECENZII CLIENTI, detalii suplimentare despre noi si despre felul in care acordam atentie fiecarui caz in parte.

NON-STOP

Aveti nevoie de un serviciu de repatrieri persoane decedate? Ne puteti contacta chiar acum telefonic sau pe WhatsApp.